Wat we hebben gedaan

  • Implementatie van het orderbeheersysteem
  • Implementatie van de PIM
  • Creatie van de applicatie voor verfraaiing
  • Creëren van VIP Room-applicatie
  • Integratie met Salesforce Commerce Cloud, Service Cloud, Marketing Cloud
  • Integratie met de Cegid POS
  • Integratie met Nedap

Manchester City is een van de grootste voetbalclubs en merken ter wereld, met een werkelijk wereldwijde fanbase. De merchandise wordt wereldwijd en offline verkocht en verzonden in de stadionwinkels, meestal rond de thuiswedstrijden van het team. Ons omnichannel-retailplatform is geïmplementeerd om te dienen als het centrale OMS en PIM en maakt verbinding met het Salesforce Commerce Cloud-platform en de andere Salesforce-clouds. Voor de stadionwinkel werd het Franse POS Cegid geïntegreerd.

 

Waarom we van dit project houden

Manchester City heeft niet alleen een van de grootste fanbases ter wereld. Ze willen fans een optimale ervaring bieden, zowel online als in het stadion. Naast de OMS en PIM implementeerde Wolfpack de embellishment app. Met deze app kan het team gepersonaliseerde T-shirts voor de fans maken. Wolfpack heeft ook de applicatie gemaakt om fans in VIP-kamers in staat te stellen tijdens het spel een gepersonaliseerd shirt te bestellen en dit bij de stoel te laten bezorgen.

 

Over Manchester City

Manchester City is een van de beste voetbalteams ter wereld. Het team heeft de afgelopen 5 edities 4 keer de eredivisie gewonnen. Zijn sterspelers zijn enorm populair en nieuwe spelers zijn grote evenementen. De meest recente aanwinst Erling Håland zal naar verwachting een van de belangrijkste spelers zijn in het komende seizoen.

 

Wilt u meer weten over  deze oplossing?

Koen den Hollander

Koen den Hollander
Oprichter en CFO

koen.denhollander@wolfpack-dcs.com
+31 642747508

Terug naar overzicht