Over ons

Commerce-oplossingen voor de digitale generatie

Wij zijn Wolfpack, een digital commerce bureau. We creëren naadloze en toekomstbestendige koopervaringen voor retailorganisaties. Van strategie tot uitvoering, van klantreis tot systeemintegratie om daarmee merken te versterken. Met onze flexibele oplossingen en jarenlange ervaring ontwikkelen we op maat gemaakte duurzame B2C en B2B commerce omgevingen. Na de lancering werken onze ervaren consultants samen met merken aan het behalen en overtreffen van de bedrijfsdoelstellingen. 

Bij Wolfpack geloven we dat toekomstbestendige digitale handel zo eenvoudig mogelijk moet zijn. Voor de consument en de retailer. Want e-commerce is meer dan alleen een webshop. Hoe zorg je ervoor dat je fysieke winkels, webshops en resellers optimaal samenwerken om je doelgroep te verleiden? En hoe ga je nog effectiever om met je voorraad en distributie?


Dit vereist een ander softwarelandschap. Oude silo's moeten worden doorbroken. Vanuit die overtuiging hebben we ook onze eigen omnichannel-aanpak en retailplatform (ORP) ontwikkeld. Met onze oplossingen bouw je een vlekkeloze koopervaring op die je merk versterkt. Door onze jarenlange ervaring in de retail begrijpen wij hoe snel en flexibel uw digitale ecosysteem moet zijn. Alleen zo blijf je de concurrentie voor. Samen kiezen we de slimste route naar uw succes en begeleiden we u van strategie tot uitvoering. We ontwikkelen een B2C of B2B commerce-omgeving op maat en met onze flexibele oplossingen zorgen we voor een vlekkeloze koopervaring voor alle kanalen. Onderweg voortdurend anticiperen op het ritme van de markt. Flexibel, maar altijd met een focus op de toekomst.

Ons doel is om een naadloze winkelervaring voor consumenten te creëren en retailers slimme en flexibele oplossingen te bieden die de verkoop en klanttevredenheid verhogen. Digitale handel, de Wolfpack-manier.

Meer weten? Bekijk onze diensten of neem direct contact met ons op.

 

Onze partners

Om onze belofte en de doelen van onze klanten waar te maken,
werken we nauw samen met deze geweldige partners.