• Laat consumenten de handigste retourlocatie kiezen

  • Verhoog het verkeer naar winkels

  • Vereenvoudig het retourproces in de winkel en in DC

  • Automatiseer het retour-naar-terugbetalingsproces

1 van 4

Return anywhere

Retourneren is tijdrovend voor consument en winkelier. Een noodzakelijk kwaad voor retailers, die hebben geaccepteerd dat een soepel retourproces ook kansen biedt. Online bestellingen retourneren in de winkel zorgt voor verkeer naar uw winkels. Dit vergroot de mogelijkheden om artikelen te verkopen en verbetert de verbinding van uw consument met uw merk.

Met het OMS kan het winkelpersoneel eenvoudig de bestelling opzoeken en de retour in de winkel accepteren. Terugbetalingen kunnen online worden gedaan via het geautomatiseerde terugbetalingsproces, of zelfs in de winkel. Door consumenten de keuze te geven, vergroten ze hun mogelijkheden en verminderen ze de rompslomp, waardoor de klanttevredenheid toeneemt.

Terugbetalingen

Terugbetalingen worden soepel beheerd door het OMS. Restitutiebedragen worden berekend door het OMS en restituties worden in de restitutiewachtkamer geplaatst. Beheerders kunnen indien nodig individuele terugbetalingen bekijken en terugbetalingen in bulk goedkeuren. De bestelstatus wordt automatisch gewijzigd en de consument wordt op de hoogte gesteld van de lopende terugbetaling.