Eersteklas dropshipment-bestellingsproces voor Sissy Boy

Sissy-Boy heeft samen met hun belangrijkste meubelpartner het bestelproces gedigitaliseerd. Een bedrijf genaamd: “De Eekhoorn” produceert voor Sissy-Boy meubels die via alle verkoopkanalen aan klanten worden verkocht. Sissy-Boy vroeg ons om hen te helpen dit proces te digitaliseren. We hebben een oplossing ontwikkeld waarmee Sissy-Boy-klanten hun eigen bank in de winkel of thuis kunnen samenstellen en personaliseren. Dit biedt een geweldige oplossing voor consumenten en winkelmedewerkers, maar daar houdt het niet op. Wolfpack heeft alle stappen in het orderafhandelingsproces geautomatiseerd en de Sissy-Boy- en leverancierssystemen naadloos met elkaar verbonden. Hierdoor werd de tijd besteed aan administratieve processen met meer dan 50% verminderd.

 

Sissy Boy


Waarom we van deze oplossing houden

 

Sissy Boy

 

Het hele bestelproces van aanbetaling tot levering is nu volledig automatisch, samen met de financiële factoring in hun ERP-systemen. We vonden het geweldig om deze oplossing te creëren, omdat we door alle partijen werden gemachtigd om de end-to-end-oplossing voor alle systemen te creëren.

Ga je gang en neem een ​​kijkje in de webshop en configureer je nieuwe bank.


Wat we hebben gedaan

  • Ontwikkeling van de webshop
  • Ontwikkeling van de Instore App
  • Ontwikkeling van de meubeltoepassing op maat
  • Volledige tweerichtingsintegratie met partner voor dropshipping
  • Geautomatiseerde communicatie naar de klant voor elke stap van het proces
  • SEO/ SEA
  • Servicebeheer

 

Over Sissy Boy

 

Sissy-Boy is een uniek mode- en lifestylemerk met vandaag de dag meer dan 40 winkels in de Benelux. Sissy-Boy is een merk met Nederlandse roots en een mondiale levenshouding. Een merk met een verhaal. En dit verhaal gaat over eten, drinken, verzorging, styling en nog veel meer dan kleding. Het gaat om combinaties en de bijzondere verbindingen en ervaringen die daaruit voortvloeien. Mode met interieur, styling met wonen, een jurk met accessoires. Samen met Sissy-Boy geef je vorm aan de basisbehoeften van je leven. Het credo van Sissy-Boy is dan ook: Life designed with Sissy-Boy.

 

Wilt u meer weten over  deze oplossing?

 

Koen den Hollander
Oprichter en CFO

koen.denhollander@wolfpack-dcs.com
+31 642747508

 

Terug naar overzicht