Hoe u mensen naar uw winkels kunt lokken

Terwijl het online winkelen blijft groeien, willen detailhandelaren nog steeds klanten via de deuren van hun winkels. Waarom? Nou ja, een hele reeks redenen, waaronder het moeilijk te meten en nog moeilijker om de juiste te krijgen: merkopbouw. Retailers weten hoe belangrijk imago is, dus hoe kunnen ze mensen naar hun fysieke kanalen lokken?

 

Merkopbouw niet uw topprioriteit? Hoe zit het met meer mogelijkheden voor upsell? Wij dachten van wel: het stimuleren van de toplijn krijgt altijd aandacht. Tussen imago en inkomen zit genoeg voordeel om meer bezoekers naar uw fysieke winkels te willen trekken, dus laten we u precies laten zien hoe u dat voor elkaar kunt krijgen.

 

Laat uw waarde zien

OK, dus je wilt meer mensen in je winkels. Hij is het geheim: maak het aantrekkelijk. Dat is het. Alles wat u doet om meer bezoekers te trekken, moet erop gericht zijn dat het waardevol is voor uw klant. Dat klinkt voor de hand liggend, maar houd er rekening mee als we wat dieper duiken.

 

Fysieke winkels geven je de mogelijkheid om diensten aan te bieden die klanten nergens anders kunnen krijgen. De digitale ruimte kan superhandig zijn voor spontane aankopen of gedachteloos browsen, maar voor opzettelijke acties is een persoonlijke winkelervaring niet te verslaan. Als retailer heeft u de mogelijkheid om dit feit te benutten en alle mogelijke tools te gebruiken om de mogelijkheid te benutten om uw merk te promoten en op te bouwen.

 

Zorg er eerst voor dat uw personeel op de hoogte is van het belang van hun werk. Zij zijn het gezicht van uw bedrijf, dus train ze in het uitvoeren van elk klantverzoek en zorg ervoor dat ze met vertrouwen hun kennis kunnen gebruiken om de klantervaring te verbeteren, hetzij door middel van aanbevelingen, hetzij door gewoon te glimlachen en een warm onderdeel van de winkel te zijn. .

 

Retourzendingen in de winkel zijn vervolgens gratis en naadloos. Zorg voor een specifieke ruimte aan de achterkant van uw winkel waar klanten hun eigen retourzendingen snel en eenvoudig kunnen verwerken. Je leidt ze onderweg langs al je geweldige producten om een ​​artikel terug te brengen, en op dat moment kun je ze laten zien dat ze gemakkelijk ter plekke kunnen ruilen voor iets dat beter bij hun behoeften past. Door dit te doen, kunt u de kosten voor terugbetalingen en het aantal klanten dat gebruikmaakt van pakketretourdiensten die u geld kosten, verlagen.

 

Je kunt misschien geen bètatests uitrollen zoals coole nieuwe SaaS-platforms, maar je kunt wel evenementen organiseren. U kunt nieuwe en oude klanten meenemen in een samengestelde ervaring van uw merk, uw producten en uw waarde voor hen. Als je eten of drinken verkoopt, organiseer dan proefavonden en zorg ervoor dat je fysieke winkel zichzelf terugbetaalt.

 

Ten slotte zijn loyaliteitsprogramma's niets nieuws, maar u kunt ze op maat maken om extra en/of unieke voordelen te bieden aan klanten die in de winkel winkelen. Het is een kleine motivator, maar deze lijst met acties in combinatie kan een krachtige kracht zijn om klanten naar uw winkels te lokken.

 

De technologie om dit mogelijk te maken

Dus je weet wat je moet doen, hoe kun je deze dingen laten gebeuren? Om dit soort functionaliteit mogelijk te maken, moet je je datasilo’s afbreken en systemen hebben die echt met elkaar praten. Door uw digitale kanalen met uw fysieke kanalen te verbinden, kunt u betalingen aannemen, terugbetalingen verwerken en de voorraad centraal beheren, waarbij bijna onmiddellijke updates in één keer naar elk kanaal worden gepusht.

 

Met Wolfpack kunt u gebruikmaken van ons marktleidende omnichannel retailplatform (ORP) en elk kanaal samenbrengen en aan elkaar koppelen om in lijn te werken met uw kassasystemen in de winkel, samen met de handhelds die verkoopmedewerkers zijn gebruiken om te verzamelen, in te pakken, te ruilen en terug te betalen. Die naadloze integratie is precies het platform dat u nodig heeft om mensen naar uw winkels te lokken.

 

Wilt u meer klanten bij u thuis krijgen? Wolfpack kan u helpen, neem vandaag nog contact met ons op.

Terug naar overzicht