Samenwerken met Cow Hills

Bij Wolfpack waarderen we partnerschappen die het succes en de tevredenheid van klanten stimuleren. Onze langdurige relatie met Cow Hills is hiervan een goed voorbeeld. Sterker nog, we waren al klant van Cow Hills voordat we zelfs maar met ons eigen bedrijf begonnen, dus het was onvermijdelijk dat dit zou gebeuren zodra we konden samenwerken.

 

Ter introductie: Cow Hills is de grootste aanbieder van PoS-software in Nederland en werkt samen met onder meer HEMA, Blokker, Rituals en Intertoys, om maar een paar van hun grote retailklanten te noemen. We vinden het geweldig dat ze het leuk vinden wat we doen, en we weten dat als zij onze waarde zien, anderen dat zeker zullen doen.

 

“Als Cow Hills zijn we dolblij met onze samenwerking met Wolfpack. De naadloze integratie met onze software en de perfecte match tussen de ontwikkelteams heeft een krachtige synergie gecreëerd waardoor we onze gedeelde doelen met gemak kunnen bereiken.” - Kees van der Veldt, CEO, Cow Hills

 

Vanaf het begin nauw samenwerken

Toen we Wolfpack oprichtten, was Cow Hills het eerste PoS-systeem dat we koppelden aan een klant genaamd B32, een modegroep met ongeveer 60 winkels. Sindsdien hebben we aan een aantal gezamenlijke projecten gewerkt, en we weten dat als we grote klanten hebben die een betrouwbaar en goed presterend PoS-systeem nodig hebben, we op Cow Hills kunnen rekenen. Hun systeem is feilloos en we bevelen het altijd graag aan onze klanten aan.

 

Een van de dingen die de samenwerking tussen Wolfpack en Cow Hills onderscheidt, is het niveau van vertrouwen en samenwerking tussen onze twee teams. Wij geloven niet dat softwareleveranciers het schuldspel spelen, en dat is bij ons echt niet het geval. Onze uitvoerende en technische teams werken naadloos samen, spreken dezelfde taal en gebruiken dezelfde tech-stack. Hierdoor kunnen we proactiever en efficiënter te werk gaan bij het aanpakken van eventuele problemen, waarbij we ons altijd richten op het leveren van de beste oplossingen en diensten aan onze klanten.

 

We erkennen elkaars expertise en de waarde die ieder van ons met zich meebrengt, en we vertrouwen op elkaar om de beste resultaten voor onze klanten te leveren. Het was feitelijk op basis van deze relatie dat Cow Hills ons uitnodigde om met hen samen te werken aan een project voor Cape Union Mart, dat meer dan 400 winkels had. Dit Zuid-Afrikaanse project was onze start in de regio, en we zijn super enthousiast om de komende maanden een nieuw project te starten met Cow Hills in Zuid-Afrika.

 

"Bij Wolfpack weten we dat er geweldige dingen kunnen gebeuren als bedrijven samenwerken, en we zijn er trots op dat Cow Hills onze partner is om precies dat te doen." - Koen Den Hollander, oprichter en CFO, Wolfpack

 

Eerlijke uitwisseling

We geloven in elkaars expertise en noemen elkaar vaak als we de kans krijgen om klanten te adviseren over PoS- of order-/productbeheeroplossingen. Dit is een teken van een geweldig partnerschap, waarbij we elkaar altijd willen helpen en de algehele oplossing en waardelevering naar een hoger niveau willen tillen. We houden ervan om samen naar klanten te gaan en gezamenlijk te verkopen, omdat we zeer complementair zijn en hoewel we gespecialiseerd zijn in verschillende gebieden, lopen we elkaar nooit in de weg en werken we altijd aan een gemeenschappelijk doel.

 

Vooruitkijkend willen we graag onze band met Cow Hills verdiepen en samen onze functionaliteit blijven uitbreiden. We kijken allebei naar de Scandinavische markt voor nieuwe kansen, en naarmate ons partnerschap groeit, groeit ook ons ​​vermogen om meer waarde te leveren voor elke klant die we aan boord hebben.

 

Heeft u een PoS-platform nodig dat naadloos aansluit bij uw backend-product- en orderbeheer? Wij garanderen dat Wolfpack en Cow Hills kunnen helpen.

Terug naar overzicht