Client: Ontour

De Ontour reis begon toen Etienne en Remco elkaar ontmoetten op de Design Academy in Eindhoven, waar zij beiden product design studeerden. Zij werden goede vrienden met belangstelling voor design, kunst, feesten en subculturen. Na hun afstuderen begonnen ze te werken als design consultants voor internationale bedrijven.

In 2005, door de drang om te creëren, kozen ze hun eigen pad en richtten Ontour op. In 2015 verhuisden ze van Eindhoven naar Amsterdam. In de afgelopen 10 jaar hebben ze een duidelijke visuele taal ontwikkeld die door minimalisme en speelsheid herkend kan worden. Het resultaat hiervan is een frisse stijl mannenkleding met een moderne design-esthetiek.

Hun stijl wordt bepaald door de oprichters’ achtergrond als productontwerpers, gecombineerd met hun interesse in straatcultuur en eigentijds design.
Ze ontwikkelen duidelijke en functionele kledingstukken met een sterke grafische identiteit. De keuze van kleuren, de gebruikte materialen en de intrigerende details maken de producten opvallend.