omnichannel realisatie

Ons Omnichannel Retail Platform (ORP) is ons ultramoderne cloudgebaseerde platform dat de productiviteit van detailhandelsverkopen opnieuw uitvindt. Met deze softwareoplossing kunnen retailers hun voorraad, productinformatie en bestellingen beheren via alle online en offline verkoopkanalen. Het Omnichannel Retail Platform transformeert de silo's van internet, winkels en marktplaatsen in een naadloze omnichannel-wereld. ORP is de middleware-oplossing die de gegevensstroom tussen alle systemen beheert.

Omnichannel Retail Platform: de oplossing

Transformeer uw iT-team in een technologie-enabler,
een snel overzicht van de voordelen:

  • Bestellingen beheren (inclusief retouren, ruilen en terugbetalingen) op één plek;
  • Efficiënt beheer van productinhoud;
  • Heb een enkel overzicht van uw gehele voorraad (voorraad) in realtime over alle kanalen;
  • Maakt verbinding met marktplaatsen gedurende de hele levenscyclus van bestellingen/producten
  • Verlaag de kosten van toekomstige IT-integraties.

Word partner

In samenwerking met toonaangevende bureaus en specialisten bieden wij de oplossing voor de omnichannel uitdagingen van onze klanten.

Oplossingspartner
Onze ORP-oplossingspartners zijn volledig gecertificeerd om ORP onafhankelijk te implementeren. De voordelen voor ORP-oplossingspartners zijn onder meer training via hands-on, zorgvuldig geschreven handleidingen en toegewijde ondersteuning. De eerste implementatie wordt begeleid door minimaal één ORP-adviseur. Dit garandeert de veiligheid en nauwkeurigheid van de implementatie.

Resellerpartner
Als ORP-wederverkooppartner profiteren u en uw klanten van de voordelen van het ORP-platform. ORP biedt uw klanten definitieve oplossingen tijdens omnichannel uitdagingen zoals: voorraad-, order- en productbeheer. Daarnaast biedt wolfpack je marketing- en communicatietools voor een succesvolle verkoop. Een mogelijke samenwerking genereert omzet, merkwaarde en soms zelfs een investering van wolfpack DCS. De implementatie van ORP wordt uitgevoerd door het vaste wolfpack-team, uiteraard in nauwe samenwerking met uw team.

Wilt u meer weten over ORP of partner worden, neem dan contact met ons op

Terug naar overzicht