Nieuwe webshop voor O'Neill

We hebben de nieuwe webshop voor O'Neill ontwikkeld op basis van de nieuwste Salesforce SFRA-referentiearchitectuur. Hierdoor kon O'Neill alle nieuwste Salesforce-functies gebruiken. We hebben een compleet nieuwe webshop gemaakt met de Salesforce AI-oplossing Einstein. Ook hebben we een nieuwe koppeling gemaakt met de Marketing Automation oplossing Marketing Cloud. Voor O'Neill hebben we 5 afzonderlijke rijken samengevoegd tot één globale opstelling. De voordelen van deze verandering zijn: eenvoudiger beheer vanuit het oogpunt van bedrijfsbeheer, eenvoudiger beheer vanuit coderingsperspectief (gemakkelijker te onderhouden) en een consistente en toekomstbestendige aanpak voor alle talen.

O Neill webshop

 

Waarom we van dit project houden

 

Het is altijd leuk om voor een iconisch merk als O'Neill te werken. O'Neill heeft een lange en rijke geschiedenis als premium surfmerk. En het was geweldig om de nieuwe webshop te mogen bouwen en deel uit te maken van hun missie. O'Neill probeert echt een verschil te maken om onze voetafdruk op de oceaan te minimaliseren door verschillende projecten en duurzaam te werken. Dus hebben we ook samen de Dam tot Dam loop gelopen om geld in te zamelen voor het schone oceaan project.

Webshop O'Neill

Kijk naar en ga winter- of zomerkleding halen

 

Wat we hebben gedaan

  • Ontwikkeling van de webshop op Salesforce Commerce Cloud
  • Geïntegreerd met Salesforce Marketing Cloud
  • Integraties
  • Servicebeheer

Over O'Neill

 

O'Neill is van oorsprong een Californisch merk voor surfkleding en surfplanken dat in 1952 werd opgericht door Jack O'Neill. Tegen het einde van het decennium verhuisde het langs de kust van San Francisco naar Santa Cruz . Jack zou het wetsuit hebben uitgevonden, zijn zoon Pat de riem op de surfplank. Het bedrijfslogo symboliseert een brekende surfgolf. O'Neill gelooft sterk in de kracht van de natuur om onze ziel te voeden. Als je het eenmaal hebt gevoeld, kom je keer op keer terug. Binnen is het altijd zomer.


Wilt u meer weten over  deze oplossing?

 

Michel van Koekenberg
Oprichter en CEO

michel.vankoekenberg@wolfpack-dcs.com
+31 610341063

 

Terug naar overzicht