Wat we hebben gedaan

  • Realisatie van de nieuwe B2C webshop
  • Realisatie van de nieuwe B2B webshop
  • Implementatie van de nieuwe PIM
  • Implementatie van het nieuwe Order Management Systeem
Voor Pols Potten hebben we een compleet nieuw digitaal ecosysteem ontwikkeld. Het doel was om een ​​ecosysteem te creëren dat schaalbaar en toekomstbestendig is en zijn B2B- en B2C-klanten van dienst is. Daarom hebben we Salesforce Commerce Cloud opgezet en geïntegreerd met ons Omnichannel Retail Platform. Zo kan Pols Potten haar klanten een geweldige B2C en B2B (omnichannel) ervaring bieden. ORP is gekoppeld aan het Exact ERP-systeem en Boxwise WMS, evenals de Salesforce Commerce Cloud webshop.


Waarom we van dit project houden

Pols Potten is een geweldig merk met een geweldige visuele stijl en geweldige producten. Het was geweldig om het platform te ontwikkelen waarmee de klant het merk en de producten echt kan ervaren.

Over Pols Potten

Het begon allemaal daar, onderweg, ervaren wat de wereld te bieden had - creativiteit in zijn puurste vorm. Sindsdien is de geest van voorwaartse beweging ingebakken in wat we doen: werelds in uitdrukking, gedurfd in constructie en op geen enkel moment gehinderd door conventies. Onze creaties brengen interieurs naar onverwachte plekken, brengen ze tot leven en laten ze spelen. We wijden ons aan het ethos van spelen. We onderzoeken met enthousiasme, ontwerpen met humor en creëren met de nieuwsgierigheid van een levenslange leerling, en belangrijker nog, we respecteren en koesteren onze grootste troef - ons creatieve instinct. Ons beste spel moet nog komen, en als het zover is, zal het van binnenuit komen. Terwijl ze het spel van volwassen worden met regels die door iemand anders zijn geschreven, kunnen sommigen ironisch genoeg de magie van het spel vergeten. Spelen is essentieel voor de menselijke ontwikkeling - het stimuleert de verbeelding en stimuleert creativiteit.

Wilt u meer weten over  deze oplossing?

Koen den Hollander

Koen den Hollander
Oprichter en CFO

koen.denhollander@wolfpack-dcs.com
+31 642747508

Terug naar overzicht