een nieuwe omnichannel-oplossing voor Kings of Indigo

We hebben de omnichannel-oplossing voor Kings of Indigo gebouwd. Kings of Indigo positioneert zichzelf als een pionier in deze steeds veranderende duurzame modewereld, innoveert met materialen en duurzame productiemethoden en onderzoekt voortdurend hoe de impact op de planeet en de mensen kan worden verminderd; elk kledingstuk gemaakt met een bewuste.


Waarom we van dit project houden

 

Webshop Kings of Indigo

Kings of Indigo is een duurzaam merk met een grote ambitie in een uitdagende markt. En met de door ons gebouwde webshop en de omnichannel oplossing helpen we hen deze ambitie te realiseren met een relatief klein team.

Kijk en terwijl je daar bent koop iets leuks


Wat we hebben gedaan

  • Ontwikkeling van de nieuwe Shopify Plus webshop
  • SEO/ SEA
  • Orderbeheer
  • Productinformatiebeheer
  • Kanaalbeheer
  • Servicebeheer

 

Over KOI

Toen Tony Tonnaer acht jaar geleden het bedrijf Kings of Indigo oprichtte, was zijn doel duidelijk; om kleding op een duurzame manier te produceren, zowel sociaal als ecologisch, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Hij geloofde dat er noch aan duurzaamheid noch aan kwaliteit moest worden opgeofferd om mooie kledingstukken te maken. Sindsdien is wat het betekent om 'duurzaam' te zijn, geëvolueerd en ingewikkelder geworden, en de toekomst belooft verdere veranderingen.

Het merk werkt met een duidelijk doel om de industrie te leiden tot verandering. Maar dat vooruitdenken heeft geholpen om het pad van de mode vorm te geven en te veranderen, waarbij Kings of Indigo altijd twee stappen voor van de rest is. Kings of Indigo positioneert zichzelf als een pionier in deze steeds veranderende duurzame modewereld, innoveert met materialen en duurzame productiemethoden en onderzoekt voortdurend hoe de impact op de planeet en de mensen kan worden verminderd; met de vijf duurzame pijlers als hoekstenen.

 

Wilt u meer weten over  deze oplossing?

 

Koen den Hollander
Oprichter en CFO

koen.denhollander@wolfpack-dcs.com
+31 642747508

 

Terug naar overzicht