Wolfpack en TCOG: een krachtig partnerschap

Bij Wolfpack zijn we altijd op zoek naar bedrijven die onze passie voor innovatie, ons streven naar uitmuntendheid en ons diepgaande inzicht in de detailhandelssector delen.

 

Daarom zijn we verheugd onze samenwerking met TCOG aan te kondigen, een toonaangevende technologiedienstverlener die actief is in Nederland en België. Samen ontsluiten we nieuwe verkoopkanalen voor onze klanten, door onze unieke krachten en expertise te combineren.

 

“In samenwerking met Wolfpack kan TCOG sneller een complete unified commerce-ervaring voor zijn klanten creëren. Het DNA van beide bedrijven sluit naadloos op elkaar aan, waardoor we snel kunnen schakelen en succesvol kunnen zijn!”

 

Rembrandt Kuijpers, Managing Partner, TCOG

 

Samen beter

TCOG staat bekend om de implementatie van Microsoft's Dynamics 365 inclusief LS retail, een krachtige ERP-oplossing die de bedrijfsactiviteiten voor retailers en merken stroomlijnt. Bij Wolfpack zit onze oplossing, ORP, bovenop de Business Central ERP en verbindt alle kanalen, inclusief winkels, webshops en marktplaatsen. Hierdoor sluit onze samenwerking perfect aan, omdat de expertise van TCOG op het gebied van ERP-systemen een aanvulling vormt op onze eigen expertise op het gebied van omnichannel order-, voorraad- en productbeheer.

 

We werken voornamelijk met TCOG in Nederland en hebben met succes klanten als Sapph, Vingino en Doabuy bediend. De naadloze integratie tussen onze ORP-oplossing en Business Central heeft deze klanten geholpen nieuwe verkoopkanalen te ontsluiten en hun omnichannel-activiteiten te stroomlijnen.

 

De sleutel tot onze succesvolle samenwerking ligt in de manier waarop onze teams elkaar kennen en begrijpen. Zowel TCOG als Wolfpack delen hetzelfde DNA: we krijgen dingen voor elkaar en hebben een sterke focus op retail.

 

“Onze gecombineerde kennis en ervaring stellen ons in staat ongeëvenaarde waarde te creëren voor onze klanten, en dit jaar is nu al een spannend jaar om samen nieuwe projecten te starten.”

 

Koen Den Hollander, mede-oprichter & CFO, Wolfpack

 

Het is officieel

Als onderdeel van dit partnerschap neemt TCOG het projectmanagement op zich voor grotere implementatieprojecten en gebruikt het onze ORP-oplossing als hun gekozen tool voor order-, voorraad- en productbeheer. Daarbinnen helpen we bij het adviseren over het proces en implementeren we de ORP als onderdeel van hun standaardverbindingen. Deze nauwe samenwerking zorgt ervoor dat onze klanten de best mogelijke oplossing krijgen, afgestemd op hun specifieke behoeften.

 

We werken al ongeveer een jaar informeel samen en hebben besloten onze samenwerking in het eerste kwartaal van dit jaar te formaliseren. Onze gedeelde visie op groei reikt verder dan Nederland, omdat we onze samenwerking in België in de toekomst hopen uit te breiden.

 

Dit partnerschap is een belangrijke mijlpaal in onze voortdurende strategie om samen te werken met geselecteerde partners die ons DNA delen, begrijpen wat we doen en een sterke technische achtergrond hebben. Door onze krachten te bundelen met TCOG hebben we er vertrouwen in dat we nog meer waarde kunnen blijven bieden aan onze klanten en de retailsector als geheel.

 

Wil je met geweldige mensen werken, of ben je misschien geïnteresseerd in partnerschappen? Hoe dan ook, Wolfpack staat klaar om te chatten, dus neem contact met ons op.

Terug naar overzicht