De directe verbinding met Amazon

Bij Wolfpack helpen we klanten graag verbinding te maken met aggregators, maar we erkennen het enorme potentieel van één marktplaats in het bijzonder: Amazon. Je hebt er waarschijnlijk wel eens van gehoord (!) Daarom hebben we een directe Amazon-verbinding ontwikkeld via de Wolfpack ORP, hier is waarom dat belangrijk is.

 

Vanwege het enorme bereik en de populariteit willen veel van onze klanten Amazon als eerste targeten in hun e-commercestrategie. Om aan die vraag te voldoen, hebben we een directe ORP Amazon-verbinding/-app ontwikkeld die de verkoop op Amazon vereenvoudigt en stroomlijnt, waardoor het voor retailers gemakkelijker dan ooit wordt om gebruik te maken van de duidelijke tophond van online marktplaatsen.

 

Erin om het te winnen

Laten we beginnen met een grote statistiek om uw aandacht te trekken. Elke dag 3700 nieuw verkopers sluiten zich aan bij het Amazon-platform. Dat is bijna één per dertig seconden. Retailers willen zich op Amazon bevinden omdat dit het grootste marktaandeel heeft – ook met een grote marge. Als je dit leest, heb je waarschijnlijk Amazon in gedachten, dus waarom zou je niet op de juiste manier aan de slag gaan of je bestaande configuratie optimaliseren?

 

Door onze ORP Amazon-verbinding te gebruiken, kunnen retailers het handmatige werk aanzienlijk verminderen, omdat het de overdracht van productinformatie, prijzen en bestellingen tussen hun systeem en Amazon automatiseert. Deze automatisering is vooral waardevol voor bedrijven die een groot aantal bestellingen ervaren als gevolg van hun zichtbaarheid op een grote marktplaats als Amazon.

 

Sommige van onze klanten hebben hun omzet op Amazon zien stijgen tot tien keer het volume dat ze via hun eigen webwinkels behalen. Met zo'n explosieve groei is het hebben van een systeem dat de toestroom van bestellingen aankan van cruciaal belang voor retailers om hun momentum vast te houden en te profiteren van de populariteit van Amazon. Op grote schaal wordt handmatige verwerking al snel onpraktisch en onhoudbaar. Dankzij onze ORP Amazon-verbinding kunnen retailers hun producten naadloos op Amazon in kaart brengen, waardoor een soepele integratie met de marktplaats wordt gegarandeerd.

 

De punten verbinden

Het zijn echter niet alleen maar bestellingen. Nauwkeurige voorraadinformatie is van cruciaal belang bij het verkopen op Amazon, omdat het platform retailers kan bestraffen voor tekorten. Onze Amazon-verbinding helpt deze problemen te voorkomen, doordat u een specifiek percentage van uw totale voorraad aan het platform kunt toewijzen, zodat u het potentieel ervan kunt evalueren en tegelijkertijd uw groei kunt beheersen. Actuele voorraad, een positieve houding in de ogen van Amazon en minder problemen met klanten – wat is er nou niet leuk aan?

 

Het opnemen van Amazon in uw algemene omnichannelstrategie is een belangrijke overweging voor moderne retailers. Terwijl u uw aanpak ontwikkelt, is het essentieel om na te denken over factoren zoals prijzen en de rol die u Amazon wilt laten spelen in uw algehele verkoopmix. U kunt bijvoorbeeld besluiten meer of minder kosten in rekening te brengen voor Amazon-klanten of het platform te gebruiken om uw andere verkoopkanalen te ondersteunen.

 

Amazon biedt retailers een enorm potentieel als verkoopkanaal, en het belang van een effectieve integratie ervan in uw omnichannelstrategie kan niet worden onderschat. Onze ORP Amazon-verbinding is ontworpen om het voor retailers gemakkelijker dan ooit te maken om de kracht van de markt te benutten, hun activiteiten te stroomlijnen en nieuwe groeiniveaus te ontsluiten.

 

Wil je beginnen met verkopen op Amazon, en het ook goed doen? Nou, je hebt ORP van Wolfpack nodig. Zo eenvoudig is het, dus neem nu contact met ons op.

Terug naar overzicht