Op de hoogte blijven van kanaalwijzigingen met Wolfpack

Je wilt groeien en wij kunnen je helpen. Als u een retailer bent met een omnichannel-aanwezigheid en uw aanwezigheid wilt uitbreiden, meer klanten wilt werven, efficiënter wilt worden en meer omzet wilt genereren, dan is Wolfpack de juiste partner voor u.

 

Ook al bestaan ​​we nog maar vijf jaar, we hebben al een grote impact gehad op retailers en een aantal behoorlijk grote merken geholpen – ga eens kijken. We helpen retailers groeien – en hier zijn slechts enkele manieren waarop we dat mogelijk maken.

 

Gemodelleerd op

Onze typische klanten hebben al meer dan een paar jaar winkels en webshops en hebben verkoopkanalen gecreëerd die nu alleen nog moeten worden geoptimaliseerd. Anderen hebben onlineplatforms die moeten worden geüpgraded naar modernere technologie, zodat ze sneller kunnen presteren en gebruikers meer functionaliteit kunnen bieden. Upgrades en optimalisatie zijn iets waar bijna elke retailer van kan profiteren, en dat is een van de redenen waarom we u zo naadloos kunnen helpen.

 

De afgelopen jaren hebben er grote veranderingen plaatsgevonden in de modellen die wel en niet werken. D2C wordt steeds moeilijker, tenzij je al een merk hebt dat goed gepositioneerd is in de markt en gebouwd is op sterke marges. Op dezelfde manier hebben winkels met meerdere merken het moeilijk, vooral in fysieke winkels, omdat consumenten sneller en goedkoper online kunnen krijgen wat ze willen.

 

Het interessante aan deze verschuiving is dat sommige groothandelaren een deel van hun activiteiten als detailhandelaren zijn gaan positioneren. Ze gebruiken populaire marktplaatsen zoals Amazon om hun bereik te vergroten, maar opereren nog steeds als een groothandel. Deze aanpak is er één om de komende jaren in de gaten te houden.

 

Tot slot, en je hebt dit waarschijnlijk al gezien in de plaatselijke winkelstraten: de moeder-en-popwinkels verdwijnen omdat ze niet de schaalgrootte hebben om online effectief uit te breiden. Hoewel deze klassieke winkel de komende tien jaar op veel plaatsen waarschijnlijk tot het verleden zal behoren, hebben we manieren gevonden om te voorkomen dat ze in een andere omgeving ten onder gaan.

 

Wie hebben we geholpen?

Een deel van ons meest opwindende recente werk heeft betrekking op het mogelijk maken van merken om op nichemarktplaatsen te verkopen. We hebben bijvoorbeeld een aantal sportmerken geholpen een nieuw kanaal te ontwikkelen dat goed aansluit bij hun eigen merkpositionering.

 

Ook zien we een trend dat groothandels en retailers zelf een (niche)marktplaats worden. Merken kunnen dan hun eigen merchandise opslaan, maar bedrijven die andere merchandise produceren onder dezelfde overkoepelende merklijst ook in de ruimte laten. Zeker, sommige van die secundaire fabrikanten verliezen een beetje klantenbinding, maar het opent grote markten voor hen en biedt de belangrijkste marktplaats meer producten om een ​​breder publiek aan te trekken. Dat is een win-win-win.

 

Welk model u ook wilt bouwen, hoe beter uw IT-architectuur is en hoe sneller en efficiënter u de platforms kunt maken waarop u bouwt, hoe succesvoller u zult zijn. Dat is precies waar Wolfpack bij helpt.

 

Wilt u uw retailsucces vergroten? Wolfpack is perfect geplaatst om u te helpen dat te bereiken – neem vandaag nog contact met ons op .

Terug naar overzicht