Realisatie future proof digital commerce platform stichd

We hebben voor onze klant een compleet nieuwe digitale commerce omgeving gerealiseerd. De eerste webshop die we lanceerden was Fuel for Fans, een multi-brand shop voor Formula 1™ merchandising. Daarnaast hebben we de winkels gelanceerd voor McLaren, Haas F1 Team en Mercedes-AMG Petronas Formula One Team. Met een harde deadline, namelijk de start van het nieuwe Formule 1™ seizoen, lag er direct een uitdaging voor Wolfpack en het stichd team. Daarnaast maakten de ambities van stichd het noodzakelijk om een ​​flexibele en schaalbare digital commerce-omgeving te hebben, zodat in toenemende mate kan worden voldaan aan de groeiende omnichannel-behoeften en -eisen.


waarom we van dit project houden


Het platform is gebouwd op Salesforce Commerce Cloud en omvat ook ons ​​Omnichannel Retail Platform, inclusief orderbeheer, productinformatiebeheer en kanaalbeheer. Dit betekent dat al het voorraad- en catalogusbeheer centraal is geregeld binnen het Salesforce-platform voor alle merken waarvoor Formula 1™-merchandising stevig verankerd is. Daarnaast is er ook gekozen voor de nieuwe content management functionaliteit van Salesforce: Page Designer. Hierdoor kan Stichd inhoudspagina's maken met een "drag & drop" -functionaliteit. En dit alles werd in recordtempo gerealiseerd.

Ga je gang en bekijk de webshop Fuel for Fans of de McLAREN, Mercedes AMG F1 webshop.


wat we hebben gedaan

  • Ontwerp & UX
  • Realisatie van Salesforce Commerce Cloud-webshop
  • Omnichannel-strategie
  • Productinformatiebeheer
  • Orderbeheer
  • Kanaalbeheer


over stichd


We werken samen met internationale A-merken om uitzonderlijke producten te creëren in de categorieën ondergoed, sokken, zwemkleding en motorsportmerchandising. Het is ons doel om ervaringen te creëren die ertoe doen, omdat het onze merken, retailers en consumenten verbindt, hun behoeften te begrijpen en onze aanpak daarop af te stemmen. Zo maken we het verschil.
 


wil je meer weten over  deze oplossing?

 

Arjen Bultje
Algemeen directeur

arjen.bultje@wolfpack-dcs.com
+31 621525176

 

Terug naar overzicht